+385 (0)1 2004 674 zeljko.rotim@zg.t-com.hr

Koncept SGS implantatov

Sistem SGS Dental Implant je visokokakovosten implantat z najboljšim možnim cenovnim razmerjem in kakovostjo, v zobozdravstvu pa predstavlja simbol kliničnega uspeha zobnih vsadkov.

Glavna filozofija in vodila SGS je, da pacienti potrebujejo in si zaslužijo visokokakovostne inovativne vsadke po dostopnih cenah in vrhunskih izdelkih. Implantanti, obdelani z aluminijevim oksidom, so izdelani v nemškem DOT inštitutu, ki zagotavlja visoko kakovost površinske obdelave.

S tem, tako imenovano BONIT  površinsko obdelavo, implantat po jedkanju pridobi plast kalcijevega trifosfata. Ta bioaktivni mikrosloj bistveno pospeši proces osseointegracije. Trenutne ponudbe izdelkov so rezultat dolgoletnih raziskav in izboljšav, zaradi katerih zagotavljamo optimalne rešitve za vse klinične primere. Implantati so izdelani iz titana (Ti-6Al-4V ELI), pri površinski obdelavi pa sta dva različna tipa.

DOŽIVLJENJSKA GARANCIJA

Družba SGS daje vašim vsadkom vseživljenjsko jamstvo, če pridete do rednih pregledov in pregledov 1 leto po datumu namestitve.